Scheidingswanden

bescherming

beveiliging

diverse kleuren

maatwerk mogelijk

Bescherming is belangrijk!

Bescherming van materialen

Binnen veel bedrijven zijn er bepaalde ruimtes waar kostbare materialen liggen. Ook kan het zijn dat er producten worden geproduceerd die veilig achter slot en grendel moeten worden bewaard. Wij leveren scheidingswanden welke verkrijgbaar zijn in allerlei afmetingen. Door deze flexibele methode is er voor iedere ruimte een oplossing.

  • Kwalitatief sterk en duurzaam
  • Voldoet aan de vastgestelde veiligheidseisen
  • Verkrijgbaar in diverse Ral kleuren
  • Gewenste uitvoering op maat
  • Ook geschikt voor buiten

Afgesloten ruimtes

Scheidingswanden zetten exact de ruimte af die u aangeeft. Standaard hebben scheidingswanden een standaardhoogte van 2.200mm, maar uiteraard is alles naar wens aan te passen. Om toegang tot de ruimte te krijgen kunt u kiezen uit diverse afsluitbare opties, van schuif- tot draaideur. Het is zelfs mogelijk om de ruimte volledig af te sluiten door plaatsing van een gaasdakconstructie. Het voordeel van gaaspanelen is dat ze lucht en licht doorlaten.

Gaasachterwand

Onze gaas achterwand wordt ook gebruikt ten behoeve van doorvalbeveiliging in palletstellingen. Volgens de regelgeving moet een enkele rij palletstelling aan de achterzijde zijn beveiligd op het moment dat daarachter werkzaamheden worden uitgevoerd. Optioneel kunnen deze achterwanden ook opgebouwd zijn met gesloten panelen. Deze gaasachterwanden worden gemonteerd aan de bestaande palletstelling waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met pallets die oversteken.

Vrijblijvend advies scheidingswanden

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de scheidingswanden kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact met JuRo

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.
Volg JuRo Unirek op Facebook

Wij werken met trots o.a. voor onderstaande organisaties

JuRo Unirek b.v.

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

JuRo op social media

Volg JuRo Unirek op Facebook
Volg JuRo Unirek op LinkedIn
metalsistem_juro_nl.jpg
bmwt_tuv_vca_juro.jpg
metaalunie_logo_02.png

Search