Magazijnstellingen

Soorten magazijnstellingen

JuRo Unirek heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen voor magazijnstellingen, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijn stellingen, maar ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze organisatiestructuur is het mogelijk om alle producten en diensten die wij leveren in eigen beheer te houden, waardoor een uitstekende kwaliteit en service van uw magazijnstelling gegarandeerd is.

legbordstellingen4.jpg

Legbordstellingen

Onze legbordstellingen, Metalsistem Super 1-2-3 en Metalsistem Unirack, zijn geschikt voor de opslag van lichte tot half zware goederen die handmatig in de stellingen worden gelegd. Beide legbordstellingen zijn zeer veelzijdig in gebruik. De legbordstellingen zijn met vele standaard accessoires leverbaar.
superbuild_palletstelling_13.jpg

Palletstellingen

Voor de opslag van pallets leveren wij een omvangrijk programma aan palletstellingen. Door deze grote keuze aan standaard mogelijkheden kunnen wij niet alleen palletstellingen leveren voor lichte tot zeer zwaar beladen pallets maar ook voor afwijkende maatvoeringen.
draagarmstellingen10.jpg

Draagarmstellingen

Een draagarmstelling is uitermate geschikt voor opslag van lange goederen zoals bijvoorbeeld aluminium profielen, lengtes pvc of platen hout. Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn precies af te stemmen op de benodigde belasting. Licht, zwaar of zeer zwaar.
archiefstellingen5.jpg

Archiefstellingen

Voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, boeken, mappen en papieren hebben wij vaste en verrijdbare archiefstellingen in het assortiment.
entresol_overvloeringen08.jpg

Entresolvloeren

Wanneer uw huidige magazijn te klein wordt kan er op een goedkope manier extra ruimte worden gecreëerd door het plaatsen van een entresolvloer (verdiepingsvloer).
haccp2.jpg

Hygiënische opslag

Speciale HACCP stellingen voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, laboratoria, apotheken en in de hotel- , catering- en voedselbranche.
grootvakstelling_11.jpg

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen worden gebruikt voor de opslag van goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordstelling. Met name grote dozen en/of kratten kunnen moeiteloos in de grootvakstelling worden opgeslagen, waardoor u niet gelijk een grote palletstelling hoeft aan te schaffen.
bandenstellingen5.jpg

Bandenstellingen

Voor het overzichtelijk opslaan van uw zomer- en/of winterbanden kunnen wij meerdere soorten bandenstellingen aanbieden. Er is een volledig gelakte bandenstelling (Epsivol) leverbaar of een volledig verzinkte bandenstelling (Metalsistem). Een bandenstelling overvloering is ook leverbaar.
inrijstellingen4.jpg

Inrijstellingen

Inrijstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van homogene goederen en kunt u uw opslagcapaciteit verdubbelen.
Winkelinrichting met onze winkelstellingen

Winkelstellingen

Onze Metalsistem legbordstellingen en accessoires zijn uitstekend te gebruiken als winkelstellingen voor de inrichting van uw winkel.
doorrolstelling-5-verkleind.jpg

Doorrolstellingen

Een doorrolstelling (Flowrack) voor dozen en bakken is een dynamische vorm van opslag bedoelt om de kosten voor het proces rond uw orderpicking te verlagen. De doorrolstelling is toepasbaar in zowel een legbord- als een palletstelling.

Contact met JuRo

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.
Volg JuRo Unirek op Facebook

Wij werken met trots o.a. voor onderstaande organisaties

JuRo Unirek b.v.

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

JuRo op social media

Volg JuRo Unirek op Facebook
Volg JuRo Unirek op LinkedIn
metalsistem_juro_nl.jpg
bmwt_tuv_vca_juro.jpg
metaalunie_logo_02.png

Search