Toebehoren

Toebehoren en accessoires

Ons assortiment bestaat niet alleen uit verschillende soorten magazijnstellingen. Ook voor aanverwante artikelen ben u bij ons aan het juiste adres.
stapelrekken3.jpg

Stapelrekken

Voor het opslaan van goederen zonder dat u een vaste magazijnstelling nodig hebt leveren wij stapelrekken. Hierdoor blijft u flexibel in uw opslagmogelijkheden en kunt u deze aanpassen wanneer u wilt. Stapelrekken zijn vervaardigd van thermisch verzinkt staal.
kunststof_bakken_05.jpg

Kunststof bakken

In veel magazijnen liggen vooral de kleine materialen overal verspreid. Heeft u daar ook zo’n hekel aan? Wij kunnen u hierbij prima van dienst zijn door ons aanbod van een groot assortiment kunststof bakken, kratten of palletboxen.
aanrijbeveiligingen4.jpg

Aanrijdbeveiliging

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gebeurt dagelijks, er ontstaat een schade in uw magazijn. Deze kunt u zelf te veroorzaken maar het kan ook een collega of medewerker overkomen.
scheidingswand_hekwerk_10.jpg

Scheidingswanden

Binnen veel bedrijven zijn er bepaalde ruimtes waar kostbare materialen liggen. Ook kan het zijn dat er producten worden geproduceerd die veilig achter slot en grendel moeten worden bewaard. Wij leveren scheidingswanden welke verkrijgbaar zijn in allerlei afmetingen.

werktafels_15.jpg

Werkbanken/werktafels

Een werktafel of werkbank met als basis een onderstel van Metalsistem is een uitstekende en betaalbare oplossing. Deze werktafels kunnen worden geleverd met diverse soorten bovenbladen. U kunt ook alleen het onderstel aanvragen.
faraone_trappen_01.jpg

Faraone trappen

Wij zijn officieel dealer van Faraone klimmaterialen. Faraone is al decennia lang Europees producent van professionele klimmaterialen zoals trappen, bordestrappen, ladders, hoogwerkers en steigers.
bedrijfswageninrichting_02.jpg

Bedrijfswageninrichting

De Metalsistem legbordstellingen zijn door de veelzijdigheid uitstekend te gebruiken voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Van standaard oplossingen tot maatwerk, er zijn vele mogelijkheden en accessoires.

Contact met JuRo

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.
Volg JuRo Unirek op Facebook

Wij werken met trots o.a. voor onderstaande organisaties

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search