Aanrijdbeveiliging

stijlbeschermers

hoekbeschermers

railbeveiliging

kolombeschermers

Bescherming is belangrijk!

Bescherming magazijnstellingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gebeurt dagelijks, er ontstaat een schade in uw magazijn. Deze kunt u zelf veroorzaken maar het kan ook een collega of medewerker overkomen. Een aanrijdbeveiliging kan veel problemen voorkomen.

Verschillende mogelijkheden om te beschermen

Stijlbeschermers, hoekbeschermers of een stevige railbeveiliging op de kop van de stellingen. Dit zijn de meest voorkomende beveiligingen in een magazijn, maar slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wij hebben een aantal aanrijdbeveiligingen op voorraad en kunnen daardoor snel inspringen op mogelijk urgente situaties binnen uw magazijn. Naast de aanwezige stellingen zijn er een aantal plaatsen in uw bedrijf waar het verstandig zou zijn ook een aanrijdbeveiliging aan te brengen. Bijvoorbeeld waar de blusinstallatie hangt of waar het laadstation van de heftruck staat.

Vrijblijvend advies aanrijdbeveiliging

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de aanrijdbeveiligingen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen

Contact met JuRo

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.
Volg JuRo Unirek op Facebook

Wij werken met trots o.a. voor onderstaande organisaties

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search